foto-3

Watermanagementcentrum Nederland

Het watermanagementcentrum Nederland gevestigd in Lelystad was een project voor Rijkswaterstaat. Hier is onder andere met kleurrijke tapijttegels gewerkt en ook is er linoleum verwerkt in verschillende figuren en kleuren. In de centrale ruimtes naar bijvoorbeeld de receptie is een geweven vinyl gelegd. Daarnaast zijn in verschillende vergaderruimtes vitrage opgehangen.

dorpsstraat-4

Bijzondere Zorg Midden Nederland

Bijzondere Zorg Midden-Nederland bestaat uit Opvoedingsondersteuning voor Bijzondere Kinderen, Bijzonder Wonen en Bijzonder Klein. Zij zijn een middel grote instelling waarbij hoog kwalitatieve zorg voorop staat en waarin zij streven om zonder wachtlijsten te werken.

Bijzonder Wonen richt zich op (jong) volwassen met een verstandelijke beperking. Vaak in combinatie met een psychiatrische stoornis of alleen psychiatrische problematiek. Wij kunnen deze doelgroep alleen de juiste zorg bieden door middels van intensieve begeleiding waarbij 24-uurs zorg op afstand geboden wordt.

Bijzonder Klein is er speciaal voor de allerkleinsten. Bijzonder Klein richt zich op de kwetsbare (zwangere) moeder waarbij intensieve begeleiding en constant toezicht noodzakelijk is.

Klift Roest heeft heeft de appartementen voorzien van PVC vloeren en het trappenhuis van tapijt. Daarnaast zijn alle muren bekleed met PVC wandbekleding en de ramen voorzien van rolgordijnen.

whatsapp-image-2016-12-28-at-14-36-41

WagenaarHoes

WagenaarHoes ondersteunt bedrijven, maatschappelijke instellingen en overheden al meer dan 25 jaar bij het komen tot een strategie. Klift Roest heeft bij WagenaarHoes in Driebergen een Click PVC vloer gelegd.

sonosite-2

FUJIFILM SonoSite

Sonosite wilde het warehouse in België graag integreren met het kantoor in Amsterdam. Op de huidige locatie was echter geen ruimte voor een warehouse. Met alle leegstand in kantorenland was een geschikt pand vlot gevonden, echter het kantoor stond al vier jaar leeg. Dat maakte aanvankelijk geen aantrekkelijke indruk. Klift Roest heeft hier in samenwerking met Isle Panis de vloerbedekking mogen realiseren.

foto-5

Bloedbank Colombo

“Arogya Parama Labha”, het nieuwe bloedtransfusie lab gebouwd bij het Apeksha Ziekenhuis in Maharagama, met hulp van Nederlanders. Het lab is officieel geopend op 3 september 2016 door de president van Sri Lanka, Maithripala Sirisena. Het lab is geopend met als doel het versterken van de gratis gezondheidszorg in Sri Lanka.

Klift Roest heeft hier homogeen PVC gelegd dat door loopt op de wanden door middel van holle hoeken.

foto-1

Politiebureau Hilversum

Het politiebureau in Hilversum is gelegd met homogeen pvc. De verschillende kleuren zijn in allerlei vormen verwerkt in de vloer. Hierdoor heeft Klift Roest een vriendelijke en toegankelijk sfeer gerealiseerd binnen het politiebureau.

foto-2

Politiebureau Dronten

In de combinatie van veiligheid en kracht ligt het karakter van het nieuwe politiebureau van Dronten. Twee zijden van het gebouw hellen zwaar naar elkaar toe. Zij omhullen een lichte hal waar alle functies van het gebouw op uitkomen. Daarmee oogt het gebouw zwaar van buiten, terwijl bij binnenkomst openheid en licht de sfeer bepalen. De opzet van het gebouw is eenvoudig. Alle publieksfuncties liggen op de begane grond, direct aan de hal. De verschillende beveiligingszones zijn door middel van halftransparante glaswanden van elkaar gescheiden. De overige kantoorfuncties liggen op de verdiepingen, ontsloten vanaf een galerij die in open verbinding staat met de hal.

Klift Roest heeft in de hal een vloerbedekking gelegd met een klinker motief en geloof het of niet, mensen denken dat het echt stenen met onkruid zijn! Naast het tapijt is een mooie PVC vloer gelegd die het poltiebureau tot een mooi geheel brengt.

thumbnail

Aboe Daoed School

De Aboe Da’oedschool is een basisschool op islamitische grondslag: de eerste islamitische basisschool in Utrecht. De school is vernoemd naar een islamitische geleerde, Aboe Da’oed. De school werd in 1993 opgericht door ouders die veel waarde hechten aan onderwijs en opvoeding op islamitische grondslag.

De Aboe Da’oedschool is gehuisvest in een monumentaal schoolgebouw in de wijk Zuilen. Het gebouw aan de Marnixlaan 362 in Zuilen is een prachtig gebouw, voorzien van veel modern gebruiksgemak. In dit gebouw is in samenwerking met welzijnsorganisatie Portes ook de voorschool gehuisvest. Klift Roest heeft hier duurzaam homogeen vinyl gelegd, waar de school en kinderen lang plezier van zullen hebben!