foto-3

Watermanagementcentrum Nederland

Het watermanagementcentrum Nederland gevestigd in Lelystad was een project voor Rijkswaterstaat. Hier is onder andere met kleurrijke tapijttegels gewerkt en ook is er linoleum verwerkt in verschillende figuren en kleuren. In de centrale ruimtes naar bijvoorbeeld de receptie is een geweven vinyl gelegd. Daarnaast zijn in verschillende vergaderruimtes vitrage opgehangen.

dorpsstraat-4

Bijzondere Zorg Midden Nederland

Bijzondere Zorg Midden-Nederland bestaat uit Opvoedingsondersteuning voor Bijzondere Kinderen, Bijzonder Wonen en Bijzonder Klein. Zij zijn een middel grote instelling waarbij hoog kwalitatieve zorg voorop staat en waarin zij streven om zonder wachtlijsten te werken.

Bijzonder Wonen richt zich op (jong) volwassen met een verstandelijke beperking. Vaak in combinatie met een psychiatrische stoornis of alleen psychiatrische problematiek. Wij kunnen deze doelgroep alleen de juiste zorg bieden door middels van intensieve begeleiding waarbij 24-uurs zorg op afstand geboden wordt.

Bijzonder Klein is er speciaal voor de allerkleinsten. Bijzonder Klein richt zich op de kwetsbare (zwangere) moeder waarbij intensieve begeleiding en constant toezicht noodzakelijk is.

Klift Roest heeft heeft de appartementen voorzien van PVC vloeren en het trappenhuis van tapijt. Daarnaast zijn alle muren bekleed met PVC wandbekleding en de ramen voorzien van rolgordijnen.

whatsapp-image-2016-12-28-at-14-36-41

WagenaarHoes

WagenaarHoes ondersteunt bedrijven, maatschappelijke instellingen en overheden al meer dan 25 jaar bij het komen tot een strategie. Klift Roest heeft bij WagenaarHoes in Driebergen een Click PVC vloer gelegd.

transtrack-2

Transtrack International

Transtrack International B.V. – software ontwikkelaar voor worldwide cash management en cash handling industry. Een kantoor dat een prettige (werk)sfeer uitademt, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat wilde Transtrack graag bereiken. Modern meubilair was aanwezig, ze wilden graag een voorstel voor hoe het kantoor aantrekkelijker gemaakt kon worden. De uitstraling moest bij voorkeur zakelijk zijn, modern, kleurig maar niet kinderlijk, open en transparant. Voor dit project van Ilse Panis mocht Klift Roest de vloerbedekking leggen.

sonosite-2

FUJIFILM SonoSite

Sonosite wilde het warehouse in België graag integreren met het kantoor in Amsterdam. Op de huidige locatie was echter geen ruimte voor een warehouse. Met alle leegstand in kantorenland was een geschikt pand vlot gevonden, echter het kantoor stond al vier jaar leeg. Dat maakte aanvankelijk geen aantrekkelijke indruk. Klift Roest heeft hier in samenwerking met Isle Panis de vloerbedekking mogen realiseren.

foto-5

Bloedbank Colombo

“Arogya Parama Labha”, het nieuwe bloedtransfusie lab gebouwd bij het Apeksha Ziekenhuis in Maharagama, met hulp van Nederlanders. Het lab is officieel geopend op 3 september 2016 door de president van Sri Lanka, Maithripala Sirisena. Het lab is geopend met als doel het versterken van de gratis gezondheidszorg in Sri Lanka.

Klift Roest heeft hier homogeen PVC gelegd dat door loopt op de wanden door middel van holle hoeken.

roc3

ROC Midden Nederland

Studenten van het ICT College, een mbo-college van ROC Midden Nederland, zijn op 1 september van start gegaan in het vernieuwde pand op de Harmonielaan 1 in Nieuwegein. De locatie is volledig vernieuwd en gerestyled,  er is veel aandacht besteed aan de kleuren, aankleding, fotografie en creatieve ruimten. Klift Roest mocht deze zomer dit project uitvoeren. Er is gewerkt met verschillende kleuren linoleum om de juiste sfeer binnen het pand te realiseren.

foto1

Paleis het Loo

Paleis Het Loo presenteert in vijf historische vertrekken werk van Nederlandse ontwerpers, onder de titel ‘Royal Showpieces, een koninklijke ontmoeting met Dutch Design’. Voor het eerst in de geschiedenis van Paleis Het Loo wordt afgeweken van een vaste inrichting in deze zalen. Met een nieuwe opstelling, museumstukken uit de depots en toevoeging van kleding, serviezen en kunstobjecten brengt de bekende tentoonstellingsmaker Nicole Uniquole een spraakmakende dialoog tot stand tussen de vorstelijke smaak van vroeger en Nederlands design van nu.

Details uit de rijke paleisinterieurs van Het Loo, die anders opgaan in de context van de historische setting, worden door de presentatie van Uniquole uitgelicht. Zij selecteerde stukken uit de museumdepots die zelden voor publiek te zien zijn en combineert deze met design van nu.

Beschilderde en gestucte plafonds weerspiegelen op de vloeren, kleuren, geuren en muziek spreken de zintuigen aan en dramatische lichteffecten verleiden de bezoeker anders naar Het Loo te kijken. Voor het eerst kan de bezoeker hierbij vrij door de paleiskamers lopen en de ruimte van dichtbij ervaren. Hier zijn de plafonds gefotografeerd en deze foto’s zijn verwerkt in het tapijt, waardoor een spiegel effect tussen plafond en vloer werd gecreëerd. Een prachtig project van Klift Roest!

 

foto-1

Politiebureau Hilversum

Het politiebureau in Hilversum is gelegd met homogeen pvc. De verschillende kleuren zijn in allerlei vormen verwerkt in de vloer. Hierdoor heeft Klift Roest een vriendelijke en toegankelijk sfeer gerealiseerd binnen het politiebureau.

verder-4

Verder International

Pompen zijn zeer belangrijke schakels in bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen ze bij Verder BV vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicaties en behoeftes bieden zij een hoogwaardig en breed assortiment pompen. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden zij zich als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in Nederland.

Klift Roest mocht in samenwerking met Ilse Panis voor Verder de vloeren doen in het kantoorpand in Vleuten. Er is gewerkt met verschillende kleuren en figuren waardoor een unieke vloer tot stand is gekomen!