Over ons

Klift Roest is een bedrijf met een heel lange historie, al vanaf 1931. De vierde generatie van der Klift is vanaf 2016 werkzaam in het familiebedrijf. Wij hebben een ruime ervaring en kennis op het gebied van projectstoffering- en inrichting.

Of het nu gaat om de inrichting van een groot bedrijf, school, winkel, zorginstelling of gemeentehuis, het vakmanschap van de medewerkers zorgt voor een perfect resultaat. Klift Roest voerde projecten uit voor onder meer ROC midden Nederland, Paleis het Loo, Politie, Dienst Vastgoed van het Ministerie van Defensie, het Stadskantoor te Arnhem, provincie huis in Lelystad & Almere en Rijkswaterstaat.

Jarenlange ervaring en expertise maakt Klift Roest specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van stofferingsprojecten. We ontwerpen en realiseren een vloer dat past bij uw persoonlijke wensen op gebied van nieuwbouw, herinrichting of renovatie. Bij Klift Roest vinden wij het erg belangrijk dat er duurzaam wordt gewerkt. Dit realiseren wij door met o.a. leveranciers te werken die natuurlijke of gerecyclede producten maken. Uw plannen vertalen we naar praktische en representatieve vloer. Wij kunnen zeggen, zonder enige schroom, dat wij de specialisten zijn in vloeren voor elke toepassing.

De kracht van Klift Roest zit hem in de combinatie van een kritisch kwaliteitsbesef, toepassing van de beste merken, materialen en hulpmiddelen, duidelijke begrotingen en werkplanning. Deze combinatie levert betrouwbaar vakwerk op. Vertaald in vloeren die de tand des tijd glansrijk doorstaan. Het leggen van bedrijfsvloeren is specialistenwerk, wij werken louter met specialisten die garant staan voor topkwaliteit die het vak tot in perfectie beheersen. Wij leggen al jarenlang kwaliteitsvloeren voor diverse opdrachtgevers. Dat doen we met veel enthousiasme en inzet, tot grote tevredenheid van een steeds groeiende kring van opdrachtgevers. Ons motto is afspraak is afspraak. 

Werkwijze

U bezoekt ons kantoor en legt uw wensen aan ons voor. Wij kunnen ook u bezoeken op locatie, soms is dat zelfs beter omdat wij dan een betere impressie hebben en kunnen wij u gerichter adviseren. Met ons deskundig advies en laten wij u de verschillende mogelijkheden zien. U kunt dan naar hartenlust zoeken in de rekken, of in de uitgebreide catalogi, maar wij helpen u daar graag bij. Wij kunnen alles leveren.

Het is mogelijk om de stalen vrijblijvend mee te nemen zodat u dit op uw gemak kan bekijken. Heeft u een nieuw of een ander huis gekocht, benut dan de tijd tot de oplevering om uit te vinden wat er mogelijk is. Kom met de bouwtekening naar ons toe, dan kunnen we u helpen en alvast een begroting maken.

Als u een keuze heeft gemaakt, komen we bij u de maten opnemen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Na akkoord zullen we de producten en materialen bestellen en indien nodig worden deze geconfectioneerd. Zodra alles klaar is nemen we contact met u op en zullen wij een afspraak inplannen.

Onze vakkundige stoffeerders zorgen er voor dat alles netjes opgehangen en/of gelegd wordt. Zij gaan pas bij u weg als alles conform uw wensen is uitgevoerd.

Graag nemen wij het voortouw in ons adviseringstraject. Wilt u uw wensen voor uw nieuwe inrichting met ons bespreken? Wij nemen daar de tijd voor. Graag brengen wij een passend advies uit, geheel toegesneden op uw situatie.

 

Foto van Joan van der Klift
Eigenaar

Joan van der Klift

Begonnen als stoffeerder in de zaak van zijn vader. In 1997 nam Joan het bedrijf over, in 2008 stopte hij met de Winkel en ging hij verder met projecten.

Foto van Ruud van Leeuwen
Eigenaar

Ruud van Leeuwen

Ruud is begonnen als stoffeerder en heeft lang gewerkt voor Klift Roest Wonen. Vanaf 2009 is hij als zelfstandige bij de V.O.F. Klift Roest gekomen.

Foto van Johan Stigter
Eigenaar

Johan Stigter

Johan is begonnen als stoffeerder en heeft lang gewerkt voor Klift Roest Wonen. Vanaf 2009 is hij als zelfstandige bij de V.O.F. Klift Roest gekomen.

Foto van Jonno van der Klift
Medewerker

Jonno van der Klift

Al vanaf zijn 16e mee werken met zijn vader en in 2016 afgestudeerd aan de IVA in Driebergen. Vanaf Oktober 2016 werkzaam voor Klift Roest.

Vacatures

ZZP Stoffeerder

01-11-2016

Ben jij een specialist in het leggen van vloerbedekking en het plaatsen van raambekleding? Beheers jij als geen ander de technieken van het stoffeerders vak? Ga je voor de beste kwaliteit en heb je gevoel voor service? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven en ervaren ZZP’ers die het vak verstaan. Daarnaast ben je proactief, nauwkeurig, flexibel, oplossingsgericht en ben je gedisciplineerd.

Wij zijn als opdrachtgever een betrouwbare vloerenspecialist voor bedrijven, kantoren, woningen en zorginstellingen, die exact weet welke specificaties in welke situatie van toepassing zijn. Vakbekwaamheid achten wij als zeer belangrijk binnen ons bedrijf!

Je hebt ervaring als Allround Woning- en/of Projectstoffeerder en ervaring met binnen zonweringen plaatsen. VCA-certificaat kan op projecten van toepassing zijn. Je bent woonachtig in de regio Utrecht en je bent in het bezit van rijbewijs B en een verzorgde bus.

Werktijden zijn gemiddeld van 7:00 tot 16:00

Contact gegevens

Joan van der Klift
info@kliftroest.nl
+31 (0) 6 26 06 88 80