naamloos-3

Bloedbank in Colombo, Sri Lanka

“Arogya Parama Labha”, het nieuwe bloedtransfusie lab gebouwd bij het Apeksha Ziekenhuis in Maharagama, met hulp van Nederlanders. Het lab is officieel geopend op 3 september 2016 door de president van Sri Lanka, Maithripala Sirisena. Het lab is geopend met als doel het versterken van de gratis gezondheidszorg in Sri Lanka.

Klift Roest is voor de derde keer dit naar Sri Lanka geweest voor een project. De eerste keer is Joan van der Klift gegaan in december 2015, vervolgens zijn Johan Stigter en Wim Vermeulen in mei 2016 geweest voor de Nationale bloed bank in Colombo, Sri Lanka. In september 2016 zijn Johan Stigter en Jonno van der Klift samen geweest voor een project van de Regionale Bloedbank in een buitenwijk van Colombo, Sri Lanka. Voor foto’s kunt u gaan naar projecten en klikken op het project Bloedbank Colombo.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *