foto-jonno

Vierde generatie werkzaam bij Klift Roest

Mijn naam is Jonno van der Klift en ik ben de oudste zoon van Joan van der Klift. Ik ben 24 jaar oud en heb in juli mijn bachelor business administration gehaald aan de IVA in Driebergen. IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. Studenten krijgen na de IVA een functie als ondernemer, autoverkoper, technisch manager, project manager, jachtmakelaar, noem maar op! Bedrijven zijn hard op zoek naar jong en goed opgeleid talent. Bij de IVA heb ik de juist start van mijn carrière gehad.

Al vanaf mijn 15e mocht ik regelmatig mee met de stoffeerders om te helpen waar nodig. Op mijn 19e heb ik al een half jaar voor Klift Roest gewerkt en wilde ik stoffeerder worden, echter besloot ik toch een hbo opleiding te gaan doen aan de IVA. In de zomer van 2016 heb ik veel gewerkt voor Klift Roest en uiteindelijk is mij gevraagd om in het bedrijf te komen. Vanaf 1 oktober ben ik dan ook officieel medewerker bij Klift Roest. Voor de komende jaren zal ik in ieder geval de helft van de tijd op de vloer meewerken om het vak te leren. De andere helft van de tijd zal ik mij bezig houden met commerciële en administratieve werkzaamheden binnen het bedrijf.

Dit was even kort mijn verhaal om mij voor te stellen aan u de lezer. Ik hoop snel kennis te maken met alle belanghebbenden en ga vol enthousiasme van start!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *